Menu
Your Cart

Girofar auto galben cu magnet

Girofar auto galben cu magnet
Girofar auto galben cu magnet
Girofar auto galben cu magnet
Indisponibil
Girofar auto galben cu magnet
Girofar auto galben cu magnet
Girofar auto galben cu magnet
Girofar auto galben cu magnet
60 Lei
Fără TVA: 60 Lei
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: Girofar auto galben cu magnet
  • Greutate: 1.00kg

Girofarul auto galben cu magnet este un echipament esențial pentru avertizarea rutieră în situații de urgență sau în condiții de vizibilitate redusă. Acesta este dotat cu un puternic magnet care permite fixarea sa rapidă și sigură pe orice suprafață metalică a autovehiculului. Cu o lumină intensă de culoare galbenă, acest girofar asigură vizibilitatea și atrage atenția celor din jur.

Principalele caracteristici ale girofarului auto galben cu magnet sunt:

1. Montare ușoară: Datorită suportului de prindere cu magnet, girofarul poate fi instalat rapid și fără necesitatea unor instrumente speciale sau modificări ale autovehiculului.

2. Alimentare la bricheta: Se alimentează direct de la priza brichetei autovehiculului, asigurând o conectare simplă și rapidă.

3. Vizibilitate excelentă: Cu o lumină galbenă puternică, girofarul oferă o vizibilitate crescută în timpul avertizărilor rutiere, asigurând siguranța în trafic.

4. Versatilitate: Girofarul cu magnet poate fi utilizat în diferite contexte, precum în cazul intervențiilor de urgență, pe șantiere, în zone de lucru sau în alte situații care necesită o avertizare vizuală clară.

5. Durabilitate și rezistență: Fabricat din materiale de calitate superioară, acest girofar este rezistent la factorii externi, precum umezeala, praful sau vibrațiile, asigurând o funcționare fiabilă în orice condiții.

Girofarul auto galben cu magnet este un echipament esențial pentru avertizarea rutieră și asigurarea siguranței în trafic. Cu montare simplă și o lumină intensă, acesta este o alegere ideală pentru autovehiculele de intervenție sau pentru oricine dorește să ofere un semnal vizual puternic în situații speciale.


Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: girofar , auto , galben , magnet , led
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.