Menu
Your Cart

Ochete 4,75T Dimensiune 3/4

Ochete 4,75T Dimensiune 3/4
Ochete 4,75T Dimensiune 3/4
Hot -14 %
Ochete 4,75T Dimensiune 3/4
Ochete 4,75T Dimensiune 3/4
Ochete 4,75T Dimensiune 3/4
30 Lei
35 Lei
Fără TVA: 30 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: Ochete 4,75T Dimensiune 3/4
  • Greutate: 1.00kg

Ochetii de tractare sunt esențiali pentru asigurarea unei montări sigure a sufelor de recuperare sau a cablului de troliu în timpul operațiunilor de tractare. Acești ocheti sunt fabricați dintr-un aliaj special care le conferă o rezistență deosebită, astfel încât să poată face față cu succes sarcinilor grele și solicitărilor intense.

Aceștia sunt disponibili în două forme principale: forma O și forma D, pentru a se potrivi diferitelor cerințe și aplicații.

Caracteristicile ochetilor de dimensiune 3/4 includ:

  • Ochete 4,75T: Acești ocheti au o capacitate de încărcare impresionantă de 4,75 tone, ceea ce îi face potriviți pentru utilizarea în sarcini grele și operațiuni de tractare intense.
  • Dimensiune 3/4: Ochetele au dimensiunea specifică de 3/4, asigurând compatibilitate cu alte echipamente și accesorii de tractare.
  • Culoare roșu/negru: Ochetele sunt disponibile într-o combinație atractivă de culori roșu și negru. Această combinație de culori nu numai că le conferă un aspect plăcut, ci facilitează și identificarea rapidă și ușoară în timpul utilizării.

Ochetii de tractare de dimensiune 3/4 sunt o alegere excelentă pentru asigurarea unei montări sigure și fiabile a sufelor de recuperare sau a cablului de troliu. Rezistența lor deosebită, opțiunile de formă și culorile atractive îi fac pe acești ocheti o alegere potrivită pentru diverse aplicații de tractare.

(A):1.90 cm
 (B):2.22 cm
 (C):7.31 cm
(D):3.02 cm
(E):4.77 cm
 (F):4.92 cm
  •  

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: ochete , 4 , 75t , dimensiune , 3/4 , ocheti , off-road
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.