Menu
Your Cart

Pompa transfer motorina 80l/min tensiune 12v

Pompa transfer motorina 80l/min tensiune 12v
Indisponibil
Pompa transfer motorina 80l/min tensiune 12v
650 Lei
Fără TVA: 650 Lei
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: YY-80D/80 SIMPLU 12V
  • Greutate: 3.00kg

Cumpărați pompa de transfer motorină cu o capacitate impresionantă de 80 litri pe minut și tensiune de 12V pentru a avea un echipament puternic și eficient pentru transferul motorinei. Această pompă vă va permite să realizați transferuri rapide și eficiente, asigurându-vă că motorina ajunge rapid în destinația dorită.

Cu o capacitate de 80 litri pe minut, această pompă de transfer motorină vă va permite să efectuați transferuri rapide, economisind timp și efort. Indiferent dacă o utilizați în domeniul agricol, transport sau alte aplicații industriale, această pompă vă va ajuta să vă îndepliniți sarcinile într-un mod eficient și convenabil.

Alimentată la tensiunea de 12V, această pompă este ușor de utilizat într-o varietate de situații și locații. Indiferent dacă aveți nevoie de transferuri de motorină în vehicule comerciale sau în alte echipamente, această pompă vă va oferi flexibilitate și portabilitate.

Cu această pompă de transfer motorină 80l/min, puteți fi sigur că transferul motorinei se va face cu eficiență și precizie. Fiind proiectată pentru transferul de motorină, puteți avea încredere în performanța sa fiabilă și în calitatea construcției sale durabile.

Comandați acum pompa de transfer motorină cu o capacitate de 80 litri pe minut și tensiune de 12V și beneficiați de un echipament puternic și fiabil pentru a vă îndeplini nevoile de transfer al motorinei. Fiți sigur că veți obține rezultate excelente în ceea ce privește viteza și eficiența transferului motorinei.

Specificațiile tehnice pentru pompa de transfer motorină cu un debit de 80 litri pe minut și tensiune de 12V sunt următoarele:

1. Tensiune: 12V

2. Putere: 550W

3. Debit: 80 litri/minut

4. Adâncime maximă de aspirație: de la 5 metri

5. Înălțime maximă de refulare: 15 metri

6. Intrare și ieșire: Reducție de 1 inch

Accesoriile incluse în kitul pentru această pompă de transfer motorină sunt:

1. Cablu de conectare

2. Filtru și sorb

3. Reducții pentru furtune

Informații importante:

1. Destinată motorinei: Această pompă de transfer este proiectată exclusiv pentru utilizarea cu motorină și nu este potrivită pentru alte lichide.

2. Neadecvată pentru ulei de rapiță sau biodiesel și lichide inflamabile: Nu este recomandată utilizarea acestei pompe pentru transferul uleiului de rapiță sau biodiesel și nici pentru lichide inflamabile, cum ar fi benzina sau nitro, deoarece există un risc grav de explozie.

Asigurați-vă că respectați instrucțiunile furnizate de producător și avertismentele de siguranță pentru a utiliza pompa într-un mod corespunzător și în siguranță. Această pompă de transfer motorină vă va oferi un debit mare și o performanță fiabilă pentru nevoile dvs. de transfer al motorinei.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: pompa , transfer , motorina , 80l/min , tensiune , 12v , pompe
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.