Menu
Your Cart

Rampa girofar auto albastru cu led 108w

Rampa girofar auto albastru cu led 108w
Rampa girofar auto albastru cu led 108w
Rampa girofar auto albastru cu led 108w
Rampa girofar auto albastru cu led 108w
Rampa girofar auto albastru cu led 108w
Rampa girofar auto albastru cu led 108w
Rampa girofar auto albastru cu led 108w
1.300 Lei
Fără TVA: 1.300 Lei
 • Stoc: In stoc
 • Model: LB909-108W
 • Greutate: 7.00kg

Rampa girofar auto albastru cu LED de 108W este un accesoriu puternic și eficient, conceput pentru a oferi iluminare intensă și vizibilitate sporită în timpul deplasării. Această rampă girofar este potrivită pentru utilizarea în diverse aplicații, cum ar fi vehicule de intervenție, camioane, mașini de poliție sau alte vehicule de urgență.

Principalele caracteristici ale rampei girofar auto albastru cu LED de 108W includ:

 • Putere de iluminare: Rampa girofar dispune de un sistem cu LED-uri puternice, însumând o putere totală de 108W. Aceasta asigură o iluminare intensă și vizibilă în diferite condiții de lumină și vreme.
 • Culoare albastră: Rampa girofar este proiectată să ofere o iluminare de culoare albastră, care este recunoscută ca fiind asociată cu vehiculele de urgență și de intervenție.
 • Design durabil și rezistent: Rampa girofar este construită din materiale rezistente, capabile să reziste la condiții dure de utilizare și la factori externi precum umezeala, praful sau vibrațiile.
 • Ușor de montat și de utilizat: Această rampă girofar este proiectată pentru a fi ușor de instalat și de operat. Ea poate fi fixată în mod convenabil pe vehicul, asigurând un montaj sigur și stabil.
 • Consum redus de energie: Tehnologia LED folosită în rampa girofar contribuie la un consum redus de energie, făcându-l eficient din punct de vedere energetic și economisind resursele bateriei vehiculului.

Această rampă girofar auto albastru cu LED de 108W este o alegere excelentă pentru a îmbunătăți vizibilitatea și siguranța în timpul deplasării, fiind potrivită pentru diverse aplicații și vehicule. Este important să consultați specificațiile complete ale produsului și să urmați instrucțiunile de instalare și utilizare furnizate de producător pentru a beneficia de performanțe optime și pentru a asigura o funcționare corectă a rampei girofar.

Produsul "Rampa girofar auto albastru cu led 108W" este un echipament de iluminare de înaltă performanță și versatilitate pentru vehicule, proiectat pentru a asigura o vizibilitate excelentă în diverse situații de urgență sau intervenție. Iată specificațiile tehnice ale acestui produs:

 • Dimensiuni: Rampa girofar are o lungime de 120 cm, o lățime de 31 cm și o înălțime de 18,5 cm. Aceste dimensiuni îl fac adecvat pentru montarea pe o varietate de vehicule.
 • Culoare: Girofarul emite o lumină de culoare albastru intens, care este recunoscută ca fiind asociată cu vehiculele de urgență.
 • Tablou de comandă: Rampa girofar este dotată cu un tablou de comandă, care permite utilizatorului să selecteze și să controleze diferitele jocuri de lumini disponibile. Aceasta oferă flexibilitate și posibilitatea de a alege modurile de iluminare potrivite pentru fiecare situație.
 • Cabluri de 4 metri: Produsul vine cu cabluri de alimentare de 4 metri, ceea ce facilitează instalarea și conectarea la sistemul electric al vehiculului.
 • Suporturi de prindere: Rampa girofar este livrată cu suporturi de prindere, care permit montarea și fixarea sa pe vehicul în mod securizat și stabil.
 • 15 jocuri de lumini: Girofarul dispune de 15 jocuri de lumini diferite, oferind o varietate de opțiuni și modele de iluminare, pentru a se adapta la diferite situații și preferințe.
 • Opțiunea de montare a sirenei și difuzorului: Produsul oferă posibilitatea de a monta opțional o sirena și un difuzor, extinzând capacitățile sistemului de avertizare al vehiculului.

Este important să consultați manualul de utilizare furnizat de producător pentru instrucțiuni detaliate de instalare și utilizare corectă a produsului. Respectarea instrucțiunilor și a regulamentelor de siguranță este esențială pentru a beneficia de performanțe optime și pentru a asigura siguranța în timpul utilizării girofarului auto.Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: rampa , girofar , auto , albastru , led , 108w
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.