Menu
Your Cart

Scripete atv 2T

Scripete atv 2T
Scripete atv 2T
Indisponibil
Scripete atv 2T
Scripete atv 2T
Scripete atv 2T
80 Lei
Fără TVA: 80 Lei
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: Scripete ATV
  • Greutate: 1.00kg

Scripetele de multiplicare 2 tone este un dispozitiv conceput pentru a spori forța de tragere a troliului. Acesta este ideal pentru situațiile în care este necesară o putere suplimentară pentru a trage sau ridica sarcini grele.

Iată o descriere a produsului și a caracteristicilor sale:

1. Capacitate de multiplicare a forței: Scripetele are capacitatea de a multiplica forța de tragere a troliului de la 1000 lbs (aproximativ 450 kg) până la 4500 lbs (aproximativ 2000 kg). Acest lucru permite gestionarea sarcinilor mai grele cu ușurință și eficiență crescută.

2. Sarcină maximă: Scripetele poate suporta o sarcină maximă de 2000 kg, asigurând o rezistență adecvată în timpul utilizării.

3. Carlig inclus: Produsul vine echipat cu un carlig, care face parte din sistemul de fixare a sarcinii. Acesta vă permite să atașați și să ridicați sarcinile în mod sigur și controlat.

4. Culoare: Scripetele are o culoare argintie, oferindu-i o estetică modernă și ușurând identificarea acestuia într-un mediu de lucru.

Este important să utilizați scripetele în conformitate cu instrucțiunile producătorului și să verificați în mod regulat starea acestuia pentru a vă asigura că funcționează în siguranță și eficient.

Rețineți că aceste informații sunt generale și pot varia în funcție de producător sau modelul exact al scripetelui pentru multiplicarea forței troliului pe care îl achiziționați. Este recomandat să consultați informațiile furnizate de producător pentru a obține detalii specifice despre produsul dorit.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: scripete , atv , off-road
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.