Menu
Your Cart

Sufa tractare offroad lungime 9m/8000kg

Sufa tractare offroad lungime 9m/8000kg
Sufa tractare offroad lungime 9m/8000kg
160 Lei
Fără TVA: 160 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: SS-7509
  • Greutate: 1.00kg

Descoperă sufa de tractare offroad cu o capacitate de încărcare de 8000kg și lungimea generoasă de 9 metri, concepută pentru a face față cerințelor aventurilor offroad. Această sufa de tractare de înaltă calitate este esențială pentru recuperarea vehiculelor impotmolite în teren dificil. Cu o lățime de 7,5 cm și lungimea de 9 metri, sufa oferă tracțiune suficientă și siguranță în timpul procesului de tractare. Produsul este identic cu cel prezentat în imaginile de prezentare, ceea ce îți oferă încredere și garanția că primești exact ceea ce a fost promis.

Specificații tehnice:

  • Capacitate de încărcare: 8000kg - Această sufa de tractare are o capacitate de încărcare de până la 8000kg, ceea ce o face potrivită pentru recuperarea vehiculelor de diferite dimensiuni în condiții offroad.
  • Lungime: 9 metri - Cu o lungime de 9 metri, sufa de tractare oferă suficient spațiu și flexibilitate pentru a asigura o recuperare eficientă a vehiculului în cele mai dificile condiții.
  • Latime: 7,5 cm - Sufa de tractare are o lățime de 7,5 cm, asigurând o prindere puternică și sigură pe vehiculele implicate în tractare.
  • Elasticitate cu elongare de 20%: Cu o elongare de 20%, sufa de tractare generează energie cinetică în timpul tractării, ceea ce ajută la facilitarea procesului de recuperare a vehiculului și minimizează riscul de deteriorare a acestuia.

Indiferent de terenul dificil sau situațiile de impotmolire întâlnite în aventurile tale offroad, sufa de tractare offroad cu lungimea de 9m și capacitatea de încărcare de 8000kg este partenerul tău de încredere pentru a-ți ajuta să depășești orice provocare. Asigură-ți călătoriile offroad cu acest echipament de calitate, care îți va oferi o recuperare sigură și eficientă a vehiculului în orice situație dificilă.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.