Menu
Your Cart

Sufa de tractare offroad 12000kg /Lungime 20m

Sufa de tractare offroad 12000kg /Lungime 20m
Sufa de tractare offroad 12000kg /Lungime 20m
280 Lei
Fără TVA: 280 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: Sufa copac 20m
  • Greutate: 1.00kg

Descoperă sufa de tractare offroad de încredere, cu o capacitate impresionantă de 12000kg și lungimea generoasă de 20m, concepută pentru a face față cu brio cerințelor aventurilor offroad. Această sufa de tractare oferă performanțe superioare în condiții extreme, asigurând tracțiune suficientă și siguranță în timpul recuperării vehiculelor impotmolite. Cu lățimea de 80mm și ochiuri consolidate, această sufa de tractare îți va fi partenerul de încredere în călătoriile offroad.

Specificații produs:

  • Dimensiune: 80mm x 20m - Această sufa de tractare are o lățime de 80mm și o lungime de 20 metri, asigurând o rezistență și manevrabilitate excelente în utilizare.
  • Capacitate de tractare: 12000kg - Cu o capacitate impresionantă de 12000kg, sufa de tractare este capabilă să ofere tracțiune suficientă pentru vehiculele impotmolite sau în situații dificile offroad.
  • Elongare de 7%: Sufa de tractare are o elongare de 7%, ceea ce îi permite să absoarbă șocurile și presiunile create în timpul tractării, reducând stresul asupra vehiculelor și componentelor implicate.
  • Ochiuri consolidate: Ochiurile acestei sufe de tractare sunt consolidate și rezistente, asigurând o prindere sigură și fiabilă în timpul utilizării.
  • Produs identic cu cel din imagini: Produsul livrat este exact ca în imaginile prezentate, ceea ce îți oferă încredere și garanția că primești exact ceea ce a fost promis.

Indiferent de terenul dificil sau situațiile de impotmolire întâlnite în aventurile tale offroad, sufa de tractare de 12000kg cu lungimea de 20m este pregătită să facă față provocărilor. Asigură-ți călătoriile offroad cu acest echipament de înaltă calitate, care îți va oferi siguranță și performanțe superioare în orice situație.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: sufa , tractare , offroad , 12000kg , /lungime , 20m , off-road
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.