Menu
Your Cart

Instalatii proiectoare off road

Va oferim o gama larga de instalii electrice pentru proiectoare off road sau led bar 

Model: UNI-WRC01
Cablajul pentru instalația electrică a unui LED bar cu telecomandă wireless este un accesoriu esențial pentru a conecta și controla un bar LED în mod convenabil și eficient. Această soluție de cablaj vine însoțită de o telecomandă wireless, care permite utilizatorului să controleze iluminarea LED-ul..
120 Lei
Fără TVA:120 Lei
Instalatie electrica led bar cu o iesire si mufa pentru proiector
Indisponibil
Model: instalatie 1 iesire cu conector
Instalație electrică LED Bar cu o ieșire și mufă pentru proiector" este următoarea:Specificatii Tehnice:Kit Cablaj:Acest kit de cablaj include un cablu cu o lungime de 12ft (aproximativ 3.7 metri), care este conceput pentru a conecta un proiector LED sau o bară LED la sursa de alimentare.Diametrul F..
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Instalatie electrica pentru led bar cu o iesire
Indisponibil
Model: LB10001/1Led
Instalatie electrica pentru led bar cu o iesire - Asigura-ti iluminarea perfecta!Instalatia electrica dedicata led bar-urilor cu o iesire este solutia ideala pentru a oferi iluminare suplimentara vehiculului tau. Cu acest sistem, vei putea monta si controla cu usurinta un singur led bar pe masina ta..
75 Lei
Fără TVA:75 Lei
Instalatie electrica pentru proiectoare off-road cu doua iesiri
Indisponibil
Model: LB10002/2Led
Instalatie electrica pentru proiectoare off-road cu doua iesiri - Iluminare puternica si versatila pentru aventurile tale off-road!Cu instalatia electrica pentru proiectoare off-road cu doua iesiri, poti adauga doua proiectoare suplimentare vehiculului tau, oferind o iluminare intensa si directional..
85 Lei
Fără TVA:85 Lei
Model: UNI-1135DT02
Mufa mama conector rapid conectare proiector auto cu instalatia electrica Aceasta mufa se monteaza pe proiectoare auto ,led bar si ajuta sa se faca conectare intre proiector si instalatia electrica Kitul contine doar mufa mama cea care intra in instalatie de la led bar (vezi imaginea 1,5 s..
15 Lei
Fără TVA:15 Lei
Se afişează de la 1 până la 5 din 5 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.