Menu
Your Cart

Cuplaje manuale AVM Sangyong

MRL este prescurtarea de la mecanism de rulare libera. MRL-ul realizeaza cuplarea/decuplarea planetarelor la rotile fata. AVM este cel mai cunoscut brand producator de MRL-uri multumita calitatii exceptionale si finisajului produselor lor.
 
 Acopera o mare varietate de marci 4x4. Este aprobat ca si echipament de prim montaj pentru multe marci de masini cu tractiune integrala nepermanenta si este lider mondial pentru echiparile aftermarket.
 
Exista pentru unele modele si variante AVM HP de inalta performanta destinate competitiilor 4x4 sau conditiilor extreme de exploatare.
 
Pentru aproape orice masina 4x4 exista un produs AVM !
 
AVM se livreaza numai la set de 2 bucati; preturile sunt pentru set.

Model: AVM 432
Cuplajele manuale AVM HP (AVM432) sunt compatibile cu vehiculele SsangYong Korando I și Family. Aceste cuplaje manuale sunt concepute pentru a furniza tracțiune suplimentară și performanță în condiții off-road.Compatibilitatea cuplajelor AVM HP (AVM432) este următoarea:-SsangYong Korando I: Potrivit..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Cuplaje manuale mrl AVM HP SSANGYONG KORANDO 2,MUSSO SUV,REXTON (AVM450)
Indisponibil
Model: AVM 450
Produsul "Cuplaje manuale mrl AVM HP SSANGYONG KORANDO 2, MUSSO SUV, REXTON" (AVM450) este o soluție excelentă pentru îmbunătățirea performanței off-road a vehiculelor SsangYong Korando 2, Musso SUV și Rexton.Aceste cuplaje manuale AVM HP sunt proiectate pentru a se potrivi perfect pe aceste modele ..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Se afişează de la 1 până la 2 din 2 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.