Meniu
Cosul dvs

Suspensii 4X4 Mitsubishi

Brat superior de corectie directie  Upper Control Arm 2"Lift  Mitsubishi Triton 2006+
-33 % Indisponibil
Model: CA-MT06
Brat superior de corectie directie  Upper Control Arm 2"Lift  Mitsubishi Triton 2006+Când vine timpul să ridicați sau să modificați un vehicul IFS, primul semn de probleme este de obicei alinierea și manipularea suspensiei față. În timp ce reglajele minore se pot face de obicei cu șuruburile inferioare inferioare, ridicatoarele mai mari vor avea nevoie de mult mai mult!O altă problemă pe care o găsesc mulți este că, odată ce este montat un șoc de deplasare mai lung sau un pachet de arcuri care permite o deplasare sporită, brațele de control superioare pot contacta șasiul sau arcul în sine. Un unghi mai abrupt pe brațul de control superior deplasează articulația de direcție în interior și crește unghiularitatea articulațiilor cu bilă, uneori maximizând mișcarea acestora.Cu o înălțime ridicată a suspensiei, articulația sferică superioară a unei terțe părți este forțată să funcționeze la un unghi extrem și este posibil ca anvelopele mai late să nu degajeze brațele de control superioare din fabrică. O articulație cu bile terță parte suprasolicitată are, de asemenea, potențialul de a se separa sau de a se rupe, ducând la eșecuri catastrofale ale suspensiei, direcției și osiei CV. Soluția preferată este înlocuirea brațului din fabrică cu un braț nou proiectat, care permite o distanță mai mare pentru bobinele secundare mai groase sau mai grele necesare în general pentru ridicarea vehiculului.Acest braț de control superior, prevăzut cu articulație sferică și bucșe de înaltă calitate, acest braț este proiectat pentru a corecta unghiurile de aliniere, menținând în același timp calitatea de rulare din fabrică. Modelele din oțel turnat oferă rezistența și durabilitatea necesare pentru cele mai exigente medii.Caracteristici :- Material: Oțel- Vine cu articulație sferică- Proiectare pentru a corecta unghiurile de aliniereNote:- Se recomandă instalarea profesională- Se potrivește numai pentru modelul de vehicul 4WD și LIFT UP 2 "- Atunci când instalați aceste brațe de control, vă rugăm să ridicați articulația mașinii pentru a face echilibrul brațului de control înainte de a bloca bucșa. Deoarece va prelungi durata de viață a bucșei. Dacă nu ați echilibrat brațul de control înainte de a bloca bucșa, după instalare bucșa se va răsuci și va reduce durata de viață a bucșei.- S-ar putea să fie nevoie să vă schimbați jantele pentru a se potrivi acestui articol.Aplicații:- 2005 - 2014 Mitsubishi Triton L200 [ML / MN]- 2015 - Prezent Mitsubishi Triton L200 [MQ / MR] *** Vă rugăm să vă asigurați că se potrivește mașinilor dvs. înainte de cumpărare ***Continutul pachetului :- 1 pereche (stânga și dreapta) brațul de control frontal superiorDimensiunea ambalajului: 44 x 37 x 15 cmGreutatea ambalajului: 9 kgGreutate reală: 8,8 kg..
1,000 Lei 1,500 Lei
Fără TVA:1,000 Lei
Brat superior de corectie directie Upper Control Arm 2"Lift Mitsubishi Triton 2015+
-33 % Indisponibil
Model: Brat superior Mitsubishi Triton 2015+
Brat superior de corectie directie Upper Control Arm 2"Lift Mitsubishi Triton 2015+Când vine timpul să ridicați sau să modificați un vehicul IFS, primul semn de probleme este de obicei alinierea și manipularea suspensiei față. În timp ce reglajele minore se pot face de obicei cu șuruburile inferioare inferioare, ridicatoarele mai mari vor avea nevoie de mult mai mult!O altă problemă pe care o găsesc mulți este că, odată ce este montat un șoc de deplasare mai lung sau un pachet de arcuri care permite o deplasare sporită, brațele de control superioare pot contacta șasiul sau arcul în sine. Un unghi mai abrupt pe brațul de control superior deplasează articulația de direcție în interior și crește unghiularitatea articulațiilor cu bilă, uneori maximizând mișcarea acestora.Cu o înălțime ridicată a suspensiei, articulația sferică superioară a unei terțe părți este forțată să funcționeze la un unghi extrem și este posibil ca anvelopele mai late să nu degajeze brațele de control superioare din fabrică. O articulație cu bile terță parte suprasolicitată are, de asemenea, potențialul de a se separa sau de a se rupe, ducând la eșecuri catastrofale ale suspensiei, direcției și osiei CV. Soluția preferată este înlocuirea brațului din fabrică cu un braț nou proiectat, care permite o distanță mai mare pentru bobinele secundare mai groase sau mai grele necesare în general pentru ridicarea vehiculului.Acest braț de control superior, prevăzut cu articulație sferică și bucșe de înaltă calitate, acest braț este proiectat pentru a corecta unghiurile de aliniere, menținând în același timp calitatea de rulare din fabrică. Modelele din oțel turnat oferă rezistența și durabilitatea necesare pentru cele mai exigente medii.Caracteristici :- Material: Oțel- Vine cu articulație sferică- Proiectare pentru a corecta unghiurile de aliniereNote:- Se recomandă instalarea profesională- Se potrivește numai pentru modelul de vehicul 4WD și LIFT UP 2 "- Atunci când instalați aceste brațe de control, vă rugăm să ridicați articulația mașinii pentru a face echilibrul brațului de control înainte de a bloca bucșa. Deoarece va prelungi durata de viață a bucșei. Dacă nu ați echilibrat brațul de control înainte de a bloca bucșa, după instalare bucșa se va răsuci și va reduce durata de viață a bucșei.- S-ar putea să fie nevoie să vă schimbați jantele pentru a se potrivi acestui articol.*** Vă rugăm să vă asigurați că se potrivește mașinilor dvs. înainte de cumpărare ***Continutul pachetului :- 1 pereche (stânga și dreapta) brațul de control frontal superiorDimensiunea ambalajului: 44 x 37 x 15 cmGreutatea ambalajului: 9 kgGreutate reală: 8,8 kgMarca Option tara de origine Australia Video cu titlu de prezentare..
1,000 Lei 1,500 Lei
Fără TVA:1,000 Lei
Inaltatoare punte spate 2" 50mm Lift Mitsubishi Triton 2006+
Indisponibil
Model: RB-TT06
Inaltatoare punte spate 2" 50mm Lift Mitsubishi Triton 2006+Aceste inaltatoare permite montarea anvelopelor mai mari Kitul contine -2 inaltatoare -4 bride foi de arc-Piulite de montaj Video cu titlu de prezentare ..
300 Lei
Fără TVA:300 Lei
Model: LK-MT06-FS2
Suspensie lift inaltare 2 inch Mitsubishi L200 Triton 06+Suspensie lift inaltare 2 inch  Mitsubishi L200 Triton 06+Kit complect Suspensie lift 2 inch  Mitsubishi L200 Triton 06+Kitul contineDoua telescoape fata 2 inch  Mitsubishi L200 Triton 06+Doua arcuri elicoidale 2 inch  Mitsubishi L200 Triton 06+Doua telescoape spate  2 inch Mitsubishi L200 Triton 06+Doua bucati cercei pentru foile de arc lamelare 2 inch Mitsubishi L200 Triton 06+..
2,400 Lei
Fără TVA:2,400 Lei
Suspensie SUSPENSION LIFT MITSUBISHI L200 +50MM(2inch) /2005-2015
Cele Mai Vandute Indisponibil
Model: Suspensie SUSPENSION LIFT MITSUBISHI L200 +50MM(2inch)
Kitul de suspensie low-budget pentru Mitsubishi L200 Triton contine 2 flanse pentru amortizoare si 2 cercei mai lungi, kit care confera o inaltare de 50mm. Cele 2 flanse se monteaza la prinderea superioara a amortizorului fata, astfel ridicandu-se fata cu pana la 50mm. Cei 2 cercei mai lungi ii inlocuiesc pe cei de la arcurile lamelare spate inaltand partea din spate a masinii cu pana la 50mm. Kitul de suspension lift contine : -2 flanse de aluminiu pentru amortizoarele fata -2 cercei pentru arcurile lamelare spate. Pozele sunt cu titlu de prezentare ..
750 Lei
Fără TVA:750 Lei
Model: Telescoape spate 2'' Mitsubishi Triton 2006+
Telescoape spate 2'' Mitsubishi Triton 2006+ Rear OEM:GS43-801 Pretul este pentru o bucata !!!..
450 Lei
Fără TVA:450 Lei
Model: Suspensie/SUSPENSION LIFT MITSUBISHI L200 Triton 2015-prezent
Kitul de suspensie low-budget pentru Mitsubishi Triton an fabricatie 2015+ contine 2 flanse pentru amortizoare si 2 cercei mai lungi, kit care confera o inaltare de 50mm. Cele 2 flanse se monteaza la prinderea superioara a amortizorului fata, astfel ridicandu-se fata cu pana la 50mm. Cei 2 cercei mai lungi ii inlocuiesc pe cei de la arcurile lamelare spate inaltand partea din spate a masinii cu pana la 50mm. Kitul de suspension lift contine : -2 flanse de aluminiu pentru amortizoarele fata -2 cercei pentru arcurile lamelare spate. An fabricatie 2015-prezent  Pozele sunt cu titlu de prezentare..
750 Lei
Fără TVA:750 Lei
Se afişează de la 1 până la 7 din 7 (1 Pagini)