Menu
Your Cart

Contact general

Contact general heblu troliu auto 

Contact general heblu 250A pentru troliu auto
Indisponibil
Model: BIS-N
Conector General Heblu 250A pentru Troliu AutoConectorul general Heblu 250A pentru troliu auto este o componentă esențială în sistemul de alimentare cu energie electrică al troliului auto. Acest conector permite transferul eficient și sigur al curentului electric între sursa de alimentare și troliu...
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Model: 450A
Contactul general Heblu cu întrerupător ON/OFF de 450A și tensiune de 12V-48V este o soluție robustă și eficientă pentru controlul alimentării în aplicații de mare putere, cum ar fi trolii auto, sisteme de alimentare cu energie electrică, vehicule off-road și multe altele. Acest produs este proiecta..
90 Lei
Fără TVA:90 Lei
Contact general troliu 12-24v
Indisponibil
Model: BIS-N
Contactul general cu cheie 12-24V este un dispozitiv esențial pentru a controla și întrerupe alimentarea într-un circuit electric de la 12V la 24V. Cu ajutorul cheii furnizate, puteți porni și opri alimentarea dispozitivelor conectate într-un mod simplu și convenabil.Acest contact general este conce..
70 Lei
Fără TVA:70 Lei
Contact general troliu auto 500ah
Indisponibil
Model: Contact general troliu auto 500ah
Contact general pentru troliu auto 500Ah - Control sigur și eficient al alimentăriiContactul general pentru troliu auto de 500Ah este un component esențial pentru sistemul de alimentare electrică al troliului dumneavoastră. Cu o capacitate mare de 500Ah, acesta este proiectat pentru a face față ceri..
130 Lei
Fără TVA:130 Lei
Model: contact 350 ah
Contactul general pentru troliu auto on-off de 12-24V și 350Ah este un component esențial pentru sistemul de alimentare al troliului auto. Acesta oferă o conexiune sigură și fiabilă între bateria vehiculului și troliu, permitând pornirea și oprirea alimentării în mod convenabil.Specificațiile tehnic..
60 Lei
Fără TVA:60 Lei
Se afişează de la 1 până la 5 din 5 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.