Menu
Your Cart

Scripete off-road

Va oferim toata gama de Scripete off-road  ajuta la dublarea fortei de tractiune 

Model: scripete 10 T
Inelul din aluminiu scripete 10T de multiplicare forță este un accesoriu esențial pentru utilizatorii de sufe sintetice la troliu. Acesta are următoarele caracteristici și specificații:Material: Confecționat din aluminiu de înaltă calitate, asigurând rezistență și durabilitate în utilizare.Capacitat..
130 Lei
Fără TVA:130 Lei
Model: aluminiu/ scripete 4 T
Inel din aluminiu scripete 5T de multiplicare forță pentru sufa sintetică troliuDescoperă inelul din aluminiu scripete de 5 tone, un dispozitiv esențial pentru multiplicarea forței în operațiunile de tracțiune cu sufa sintetică. Fabricat din aluminiu durabil, acest inel îți oferă o soluție eficientă..
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Model: Ochete sintetic 10mm X 50cm/B
Descriere produs:Ochetele sintetice de 10mm x 50cm sunt accesorii esențiale pentru operațiunile de tractare și recuperare în aplicațiile offroad. Fabricate din material sintetic de înaltă calitate, aceste ochete oferă o rezistență și durabilitate superioare în comparație cu ochetele tradiționale din..
100 Lei 110 Lei
Fără TVA:100 Lei
Scripete 10T multiplicare forta troliu auto
-17 %
Model: 10T/B
Scripetele de 10 tone pentru multiplicarea forței troliului auto este un dispozitiv special conceput pentru a spori puterea de tracțiune a troliului. Acesta poate fi utilizat în situații în care este nevoie de o forță suplimentară pentru a trage sau ridica sarcini grele. Iată o descriere a produsulu..
100 Lei 120 Lei
Fără TVA:100 Lei
Model: 2T
Scripetele de multiplicare 2 tone este un dispozitiv conceput pentru a spori forța de tragere a troliului. Acesta este ideal pentru situațiile în care este necesară o putere suplimentară pentru a trage sau ridica sarcini grele. Iată o descriere a produsului și a caracteristicilor sale:1. Capacitate ..
80 Lei
Fără TVA:80 Lei
Model: 10T/C
Scripete multiplicare forta 12000kg Culoare portocaliu Contine gresor pentru ungere Acest model de scripete multiplicare forta 12T se poate folosi la off road sau tractari (asistenta rutiera )Kitul contine doar scripete fara ochete Material otel ..
130 Lei
Fără TVA:130 Lei
Model: Ochete sintetic + genta
Scripete sintetic 10T pentru sufa sintetică + ochete sintetică și geantă de transportDescriere:Scripetele sintetic 10T pentru sufa sintetică + ochete sintetică și geantă de transport este un kit complet conceput pentru a oferi o soluție de ridicare și tracțiune eficientă și ușor de utilizat. Kitul c..
200 Lei
Fără TVA:200 Lei
Set scripeti off road Force Multiplier profesionali
-11 %
Model: SB-FB01
Scripetii  oferă un pachet de recuperare de vârf, cu rating ridicat, ușor, care poate fi utilizat împreună cu un troliu sau cu un al doilea vehicul dacă nu este disponibil niciun troliu. Sistemul folosește avantajul mecanic pentru a oferi o multiplicare a forței de 4 la 1 sau 5 la 1, în funcție..
800 Lei 900 Lei
Fără TVA:800 Lei
Scripete multiplicare forta troliu auto 4T
-20 %
Model: Scripete multiplicare 4T
Scripete de multiplicare forță troliere 4 toneDescriere:Scripetele de multiplicare forță troliere 4 tone este un dispozitiv conceput pentru a crește puterea de tracțiune a cablului utilizat în procesul de troliere. Acesta este ideal pentru utilizarea în diverse aplicații, cum ar fi lucrări de tracți..
80 Lei 100 Lei
Fără TVA:80 Lei
Scripete multiplicare off-road 9T/9000kg
-13 %
Model: SB-9T
Scripete Multiplicare Off-Road 9T/9000kgScripete Multiplicare Off-Road 9T/9000kg e o modalitate nouă și eficientă de a-ți mări forța de tracțiune în aventurile off-road . Acest instrument puternic este conceput pentru a-ți oferi puterea și rezistența necesară pentru a face față celor mai dificile si..
130 Lei 150 Lei
Fără TVA:130 Lei
Scripete dublare forta off road 10T
-17 %
Model: 10T/A
Numele produsului: Scripete de dublare a forței off-road 10TDescriere:Scripetele de dublare a forței off-road 10T este un echipament robust și fiabil, conceput pentru a oferi o putere suplimentară de tracțiune în condiții off-road dificile. Cu o capacitate de ridicare de 10 tone, acest scripete este..
100 Lei 120 Lei
Fără TVA:100 Lei
Se afişează de la 1 până la 11 din 11 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.