Menu
Your Cart

Trolii hidraulice

Troliile hidraulice sunt echipamente puternice și versatile, proiectate pentru a realiza ridicarea și deplasarea sarcinilor grele într-un mod eficient și sigur. Acestea utilizează principiul hidraulic pentru a genera forță și a manipula sarcinile cu ușurință. Indiferent dacă aveți nevoie de un troliu hidraulic pentru uz industrial, construcții sau alte aplicații, acestea sunt proiectate să facă față cerințelor dumneavoastră de ridicare și deplasare.


Caracteristici și beneficii ale troliilor hidraulice:

1. Putere ridicată: Troliile hidraulice sunt capabile să manipuleze sarcini grele, datorită capacității lor de a genera o forță hidraulică mare. Acestea pot fi utilizate pentru ridicarea și deplasarea obiectelor cu greutăți variate, oferindu-vă o soluție puternică pentru sarcinile de ridicare.

2. Control precis: Troliile hidraulice oferă un control precis asupra sarcinilor, datorită sistemului hidraulic. Aceasta vă permite să ajustați cu precizie viteza și direcția deplasării sarcinii, oferindu-vă un nivel ridicat de precizie în operațiuni.

3. Durabilitate: Troliile hidraulice sunt construite pentru a rezista în condiții de lucru dificile și pentru a face față uzurii și coroziunii. Acestea sunt fabricate din materiale rezistente, cum ar fi oțelul, pentru a asigura o durabilitate de lungă durată.

4. Versatilitate: Troliile hidraulice pot fi utilizate într-o gamă largă de aplicații, inclusiv în industria grea, construcții, exploatare forestieră, agricultură și multe altele. Acestea pot manipula o varietate de sarcini, inclusiv mașini, materiale de construcție, lemne și alte obiecte grele.

5. Siguranță: Troliile hidraulice sunt proiectate cu caracteristici de siguranță pentru a preveni accidentele și a asigura o utilizare sigură. Acestea includ dispozitive de protecție împotriva suprasarcinii, frâne de blocare și sisteme de control pentru a reduce riscul de accidente.

6. Ușurință de utilizare: Troliile hidraulice sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat, cu comenzi simple și intuitive. Acestea pot fi operate prin intermediul unei unități de control sau direct de către operator, oferindu-vă o experiență convenabilă și eficientă.


Troliile hidraulice sunt soluții eficiente și puternice pentru sarcinile de ridicare și deplasare. Asigurați-vă că alegeți un troliu hidraulic potrivit pentru cerințele dumneavoastră specifice

 

 
Model: Troliu auto Hidraulic 12000lbs Visoli
Specificatii: Capacitatea de tractiune: 12000lbs (5440kg)  Deplasare Motor: 65ml / r  Presiune: 11 Mpa  Raportul de reductie: 29: 1  Dimensiuni cablu: 9.5mm x 24m  Dimensiunea tambur (Dia x L): 90mm x 224mm (3.5''x8.8 "")  Gauri de montaj: 2..
3.500 Lei
Fără TVA:3.500 Lei
Troliu auto 15000 lbs hidraulic
Indisponibil
Model: Troliu 15000 lbs hidraulic
  Specifications troliu 15000 lbs  hidraulic   Single line rated pull    15000lb / 6806kg Mootor                    8,2Kw Control                    rem..
6.500 Lei
Fără TVA:6.500 Lei
Troliu auto 18000 lbs hidraulic
Indisponibil
Model: Troliu 18000 lbs hidraulic
  Specifications troliu 18000 lbs  hidraulic   Single line rated pull    18000lb / 8172kg   Mootor                    8,2Kw   Control               &..
6.500 Lei
Fără TVA:6.500 Lei
Se afişează de la 1 până la 3 din 3 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.