Menu
Your Cart

Cuplaje manuale MRL-uri AVM

MRL-urile AVM, cunoscute și sub denumirea de cuplaje manuale, sunt accesorii esențiale pentru autoturismele 4x4 și off-road. Acestea sunt proiectate pentru a oferi conducătorilor auto posibilitatea de a comuta între tracțiunea 4x2 și 4x4 în mod manual, pentru a face față condițiilor dificile de teren. Iată câteva informații despre categoria de MRL-uri AVM:


1. Funcționare manuală: MRL-urile AVM permit conducătorilor auto să activeze sau dezactiveze tracțiunea pe toate cele patru roți în mod manual. Aceasta înseamnă că puteți trece rapid de la tracțiunea 4x2 (doar două roți trase) la tracțiunea 4x4 (toate cele patru roți trase) și invers, în funcție de necesități și condiții de teren.

2. Beneficii în off-road: Utilizarea MRL-urilor AVM oferă mai multă putere și aderență atunci când conduceți în teren accidentat sau pe suprafețe alunecoase. Acestea vă permit să depășiți obstacolele și să vă îmbunătățiți manevrabilitatea în condiții dificile de teren. Cu un cuplaj manual, aveți controlul total asupra modului de tracțiune al autovehiculului dumneavoastră.

3. Durabilitate și fiabilitate: MRL-urile AVM sunt fabricate din materiale rezistente și durabile, pentru a face față solicitărilor off-road. Acestea sunt proiectate să reziste la condiții extreme, cum ar fi noroi, apă, praf și zgârieturi. Aceasta asigură o funcționare fiabilă și de lungă durată.

4. Instalare și întreținere: Instalarea MRL-urilor AVM trebuie realizată în conformitate cu instrucțiunile producătorului și poate necesita cunoștințe tehnice și abilități. Este important să efectuați întreținerea regulată și să verificați starea MRL-urilor pentru a asigura o funcționare optimă și sigură.

5. Consultanță specializată: Pentru a alege MRL-urile AVM potrivite pentru autoturismul dumneavoastră, este recomandat să solicitați consultanță specializată sau să vă consultați cu un mecanic sau un specialist în domeniul off-road. Aceștia vă pot oferi sfaturi și informații relevante pentru a vă asigura că alegeți MRL-urile AVM potrivite pentru nevoile și cerințele dumneavoastră.

MRL-urile AVM (cuplaje manuale) sunt accesorii esențiale pentru conducătorii auto care apreciază aventura off-road și doresc să-și maximizeze performanța


MRL este prescurtarea de la mecanism de rulare libera. MRL-ul realizeaza cuplarea/decuplarea planetarelor la rotile fata. AVM este cel mai cunoscut brand producator de MRL-uri multumita calitatii exceptionale si finisajului produselor lor.


Acopera o mare varietate de marci 4x4. Este aprobat ca si echipament de prim montaj pentru multe marci de masini cu tractiune integrala nepermanenta si este lider mondial pentru echiparile aftermarket.

Exista pentru unele modele si variante AVM HP de inalta performanta destinate competitiilor 4x4 sau conditiilor extreme de exploatare.

Pentru aproape orice masina 4x4 exista un produs AVM !

AVM se livreaza numai la set de 2 bucati; preturile sunt pentru set.

Model: AVM 413
Cuplaje manuale MRL AVM HP Toyota Hilux - LC70 (AVM413)Cuplajele manuale MRL AVM HP sunt un accesoriu de înaltă performanță potrivit pentru Toyota Hilux și LC70. Aceste cuplaje manuale sunt proiectate pentru a oferi o funcționare fiabilă și durabilitate în condiții off-road exigente.Cu un design rob..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Model: 40250-VB200
Cuplajele manuale și automate pentru Nissan Patrol Y61 sunt piese esențiale care asigură transferul puterii de la motor către sistemul de transmisie și roți. Acestea oferă controlul și angrenajul necesar pentru a schimba vitezele și a se adapta la diverse condiții de conducere. Indiferent dacă prefe..
850 Lei
Fără TVA:850 Lei
Model: 40250-20J01
Cuplaje manuale MRL automate Nissan Patrol Y60 - Caneluri 31 - 40250-20J01Descoperă cuplajele manuale MRL automate potrivite pentru Nissan Patrol Y60 (AT), cod produs 40250-20J01. Aceste cuplaje manuale MRL automate sunt concepute pentru a asigura o funcționare optimă și sigură a vehiculului tău Nis..
1.100 Lei
Fără TVA:1.100 Lei
Model: AVM 418
Cuplajele manuale AVM HP (High Performance) pentru Chevrolet, GMC și GEO sunt produse de înaltă calitate și fiabilitate, asigurându-vă o performanță excelentă în condiții off-road sau de exploatare extremă. Modelul specific este AVM418HP.Caracteristici:Construcție robustă: Aceste cuplaje manuale sun..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Model: AVM HP DAIHATSU FEROZA F310 (AVM440)
Cuplajele manuale AVM HP sunt proiectate pentru a oferi o performanță superioară și o fiabilitate excelentă. Acestea sunt concepute special pentru modelul DAIHATSU FEROZA F310 (AVM440) și oferă o opțiune de control manual al sistemului de tracțiune integrală.Cuplajele manuale AVM HP permit șoferului..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Model: AVM 418
Cuplajele manuale AVM HP Ford (AVM418) sunt componente de înaltă performanță, concepute pentru a îmbunătăți capacitatea de tracțiune și manevrabilitatea vehiculelor Ford cu tracțiune integrală. Aceste cuplaje sunt proiectate pentru a se potrivi și a funcționa perfect pe modelele Ford specificate.&nb..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Model: AVM 433
Cuplajele manuale AVM HP (AVM433) sunt soluția perfectă pentru a vă îmbunătăți experiența off-road cu Isuzu D-Max. Acestea sunt proiectate pentru a oferi performanțe și fiabilitate superioare în condiții extreme și sunt compatibile cu modelele Isuzu D-Max.AVM se livrează numai la set de 2 bucati, ia..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Model: AVM 432
Cuplajele manuale AVM HP (AVM401/501HP) sunt proiectate special pentru modelele Isuzu Jackaroo, Trooper I și Trooper II, oferindu-le performanțe și fiabilitate superioare în condiții off-road.Aceste cuplaje manuale sunt esențiale pentru a vă îmbunătăți capacitatea de tracțiune și controlul vehiculul..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Model: AVM 401
Cuplajele manuale AVM HP pentru Jeep sunt produse de înaltă performanță și fiabilitate, oferind îmbunătățiri semnificative în tracțiune și manevrabilitate pentru vehiculele Jeep. Acestea sunt concepute pentru a face față condițiilor dificile de teren și off-road.Caracteristici și beneficii:Set de cu..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Model: AVM 443
Cuplajele manuale MRL AVM HP (AVM443HP) sunt proiectate pentru modelele Mitsubishi L200 MK fabricate între anii 1996 și 2006. Aceste cuplaje se livrează în seturi de 2 bucăți, iar prețurile afișate sunt pentru setul complet.Cuplajele manuale AVM HP sunt caracterizate de o construcție solidă și durab..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Model: 423HP
Cuplaje manuale MRL AVM HP pentru Nissan Patrol K160 K260 - AVM423HPDescoperă cuplajele manuale MRL AVM HP potrivite pentru Nissan Patrol K160 și K260, fabricate începând cu anii 1980. Aceste cuplaje manuale sunt disponibile sub codul produs AVM423HP. Dimensiunile cuplajelor sunt următoarele:Număr d..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Model: AVM 445
Mecanism Roata Libera High Performance pentru Nissan Patrol Y60 si Y61 fabricat intre 1990-2006 disponibil pentru orice motorizare.Set MRL-uri Nissan. 2 cuplaje/set. Imaginea este cu titlu de prezentare. Produsele AVM din gama High Perfomance (HP) au o constructie mai solida, fiin..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Se afişează de la 1 până la 12 din 37 (4 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.