Menu
Your Cart

Scuturi protectie motor


Scuturile de protecție pentru motor sunt accesorii esențiale pentru autoturismele 4x4, concepute pentru a asigura o protecție solidă și durabilă a motorului împotriva impactului și a altor daune în condiții offroad. Aceste scuturi sunt instalate în partea inferioară a vehiculului și oferă o barieră de protecție între motor și terenul accidentat sau obiectele dure.

În categoria scuturilor de protecție pentru motor autoturisme 4x4, veți găsi o gamă variată de opțiuni, potrivite pentru diferite modele și mărci de autoturisme. Aceste scuturi sunt fabricate din materiale rezistente, cum ar fi oțelul sau aluminiul, pentru a oferi o rezistență sporită la impact și uzură.


Iată câteva dintre tipurile populare de scuturi de protecție pentru motor disponibile în această categorie:

1. Scuturi integrale: Acestea sunt scuturi care acoperă în întregime zona motorului, oferind o protecție completă împotriva pietrelor, crengilor sau altor obiecte care pot fi întâlnite pe terenul offroad. Scuturile integrale sunt montate solid în partea inferioară a vehiculului și pot fi echipate cu găuri de ventilație pentru a permite o circulație adecvată a aerului.

2. Scuturi parțiale: Acestea sunt scuturi care acoperă doar anumite zone vulnerabile ale motorului, cum ar fi rezervorul de ulei sau sistemul de evacuare. Aceste scuturi oferă o protecție direcționată și sunt mai ușoare decât scuturile integrale, păstrând în același timp o rezistență adecvată.

3. Scuturi modulare: Acestea sunt scuturi care pot fi personalizate în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră. Ele sunt compuse din mai multe segmente și pot fi ajustate sau adăugate în funcție de nivelul de protecție dorit. Scuturile modulare oferă versatilitate și flexibilitate în instalare și utilizare.

4. Scuturi din aluminiu: Acestea sunt scuturi fabricate din aluminiu, care oferă o protecție eficientă și o greutate redusă. Aluminiul este un material durabil și rezistent la coroziune, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în condiții offroad.


Scuturile de protecție pentru motor autoturisme 4x4 sunt investiții importante în siguranța și durabilitatea vehiculului dumneavoastră. Asigurați-vă că alegeți un scut de protecție compatibil cu modelul și marca autoturismului dumneavoastră pentru o potrivire și o funcțional
Model: UNI-JNFTG
Scut de protecție rezervor Suzuki Jimny | Culoare neagră | Vopsit electrostatic | Grosime 3,5mm | Material metalicAlegeți scutul de protecție rezervor Suzuki Jimny pentru a vă asigura că rezervorul de combustibil este protejat în timpul aventurilor off-road. Acest scut de protecție de calitate super..
380 Lei 400 Lei
Fără TVA:380 Lei
Model: SP-MT06
Scut metalic de protecție motor Mitsubishi Triton/Montero 2006-2014 | Grosime 3mm | Vopsit electrostatic | Culoare roșieProtejați motorul Mitsubishi Triton/Montero 2006-2014 cu un scut metalic de calitate superioară. Fabricat din tabla de oțel cu o grosime de 3mm, acest scut oferă o protecție solidă..
350 Lei
Fără TVA:350 Lei
Model: SP-NP300
Scut metalic de protectie motor pentru Nissan Navara NP300 2015+Fabricat din tabla de otel avand grosime 3 mm.Vopsit in camp electrostatic..
300 Lei
Fără TVA:300 Lei
Model: SP-VG05
Scut off road protectie motor Toyota Hilux Vigo 2005-2014Culoare rosu Vopsit electrostatic Grosime otel 3mm..
350 Lei
Fără TVA:350 Lei
Model: Scut protectie motor FORD RANGER T6 2012-2017
Scut protectie motor  FORD RANGER T6 2012-2017 Descriere scut metalic: - fabricat din tabla de otel avand grosime 3 mm. - vopsit in camp electrostatic - piesa noua - culoare rosu..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Model: Scut protectie motor Isuzu D-Max 2012+
Scut protectie motor  Isuzu D-Max 2012+ Descriere scut metalic: - fabricat din tabla de otel avand grosime 3 mm. - vopsit in camp electrostatic - piesa noua - culoare rosu..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Model: Scut protectie motor Mitsubishi Triton 2015+
Scut protectie motor Mitsubishi Triton 2015+ Descriere scut metalic: - fabricat din tabla de otel avand grosime 3 mm. - vopsit in camp electrostatic - piesa noua - culoare rosu..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Model: Scut protectie motor Nissan Navara NP300 2015+
Scut protectie motor Nissan Navara NP300 2015+ doua piese  Descriere scut metalic: - fabricat din tabla de otel avand grosime 3 mm. - vopsit in camp electrostatic - piesa noua - culoare negru  -kitul contine doua piese..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Model: Scut protectie motor Toyota Hilux Vigo 2012
Scut protectie motor Toyota Hilux Vigo pana 2012  Scut motor si radiator metalic Toyota Hilux dupa 2007 Descriere scut metalic: - fabricat din tabla de otel avand grosime 3 mm. - vopsit in camp electrostatic - piesa noua - culoare rosie ..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Model: Scut protectie motor FORD RANGER T7 2017+
Scut protectie motor FORD RANGER T7 2017+ Descriere scut metalic: - fabricat din tabla de otel avand grosime 3 mm. - vopsit in camp electrostatic - piesa noua - culoare rosu..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Model: Scut protectie motor Toyota Hilux Revo 2015+
Scut protectie motor Toyota Hilux Revo 2015+ Descriere scut metalic: - fabricat din tabla de otel avand grosime 3 mm. - vopsit in camp electrostatic - piesa noua - culoare rosu..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Se afişează de la 1 până la 11 din 11 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.