Menu
Your Cart

Snorkel Auto 4x4 Toyota,Nissan,Suzuki,Ford,Mitsubishi,Lada,Jeep,Land Rover,Kia ,Opel

Categoria snorkel offroad oferă pasionaților de aventură și offroading accesorii esențiale pentru îmbunătățirea performanței și protecției vehiculelor în condiții dificile de teren. Snorkelul este un sistem de admisie de aer montat în partea laterală sau în partea superioară a vehiculului, care permite alimentarea cu aer curat în motor, chiar și în situațiile în care vehiculul traversează apă adâncă sau condiții de praf și murdărie intensă.

Snorkelul offroad are mai multe beneficii. În primul rând, permite motorului să aspire aer curat deasupra nivelului de praf și murdărie, prevenind astfel deteriorarea motorului și obstrucționarea filtrului de aer. Acest lucru este deosebit de important în condiții de offroading, unde vehiculele se pot confrunta cu noroi, praf, apă și alte obstacole.

În al doilea rând, snorkelul oferă o creștere a capacității de traversare a apei. Prin plasarea orificiului de admisie într-o poziție mai înaltă pe vehicul, snorkelul permite vehiculului să traverseze apă adâncă fără a permite pătrunderea apei în sistemul de admisie sau motor. Acest lucru asigură un nivel ridicat de protecție și evită posibilele daune cauzate de aspirarea apei în motor.

De asemenea, snorkelul offroad poate oferi un aspect estetic și agresiv vehiculului, adăugând o notă de aventură și pregătire offroad.

În categoria snorkel offroad veți găsi o gamă variată de modele și opțiuni potrivite pentru diferite mărci și modele de vehicule. Acestea sunt fabricate din materiale rezistente și durabile, cum ar fi plasticul ABS sau fibra de sticlă, asigurând rezistență la impact și condiții dificile de teren.

Indiferent dacă sunteți un pasionat de offroading sau căutați o îmbunătățire practică și estetică pentru vehiculul dumneavoastră, snorkelul offroad este un accesoriu esențial. Alegeți dintr-o gamă largă de opțiuni disponibile și asigurați-vă că vehiculul dumneavoastră este pregătit pentru aventura offroad, oferindu-i o alimentare adecvată cu aer curat și o protecție sporită în condiții dificile de teren.Model: UNI-SCLR12
Snorkel Chevrolet Colorado 2.8L | Montare ușoară și protecție eficientăAmplificați performanța și protecția vehiculului dumneavoastră Chevrolet Colorado 2.8L cu Snorkel-ul de înaltă calitate. Acest snorkel este proiectat special pentru motorizarea 2.8Litre-I4 Diesel și oferă o montare ușoară și sigu..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Snorkel Daihatsu Feroza motorizare 1.6 montaj partea stanga
-0 % Indisponibil
Model: UNI-SJXJ
Snorkel Daihatsu Feroza 1.6 | Montaj ușor pe partea stângă și protecție superioarăEchipați-vă vehiculul Daihatsu Feroza 1.6 cu Snorkel-ul de înaltă calitate, care oferă o montare ușoară pe partea stângă și o protecție superioară pentru motor și filtrul de aer. Acest snorkel este proiectat special pe..
400 Lei 400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Model: UNI-SF150A
Snorkel Ford F150 | Ani 2015-2017 | Protecție off-road și performanță superioarăEchipați-vă camioneta Ford F150 cu Snorkel-ul potrivit și bucurați-vă de protecție și performanță optimă în aventurile off-road. Acest snorkel, compatibil cu modelele Ford F150 fabricate în perioada 2015-2017, asigură un..
450 Lei
Fără TVA:450 Lei
Model: UNI-SFR16A
Snorkel Ford Ranger T7 T8 | Montaj dreapta | Protecție și performanță superioară off-roadEchipați-vă camioneta Ford Ranger T7 T8 cu Snorkel-ul potrivit pentru a asigura protecție și performanță optimă în aventurile off-road. Acest snorkel este compatibil cu modelele Ford Ranger T7 T8 fabricate încep..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Model: UNI-SGMH3A
 Snorkel Hummer H3 din 2005 | Motorizare 3.7L și 3.5LEchipați-vă vehiculul Hummer H3 din 2005 cu un snorkel de înaltă calitate, conceput special pentru a se potrivi perfect pe această mașină emblematică. Acest snorkel este compatibil cu motorizările de 3.7L și 3.5L, asigurându-vă că beneficiați..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Model: UNI-SHTRC
Snorkel Hyundai Terracan | Montaj partea dreapta Dacă sunteți în căutarea unei soluții de protecție eficiente pentru Hyundai Terracan, acest snorkel de înaltă calitate este alegerea potrivită. Conceput special pentru modelele Hyundai Terracan fabricate între 2001 și 2008, acest snorkel se monte..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Snorkel ISUZU D-MAX 2012+ model (TJM disign) cu montaj partea dreapta
Indisponibil
Model: UNI-SIDM12A
Snorkel ISUZU D-MAX 2012+ | Montaj ușor dreapta | Model TJM DesignEchipați-vă Isuzu D-Max fabricat începând din 2012 cu un snorkel de înaltă calitate în designul distinctiv TJM. Acest snorkel este proiectat special pentru montajul pe partea dreaptă a vehiculului și vă oferă atât protecție, cât și un..
500 Lei
Fără TVA:500 Lei
Snorkel Jeep Cherokee XJ an fabricatie 1985-2001 montaj pe partea dreapta
-11 % Indisponibil
Model: UNI-STH167R
Snorkel Jeep Cherokee XJ Partea Dreapta | Ani Fabricație 1985-2001 | Montaj UșorEchipați-vă Jeep Cherokee XJ fabricat între anii 1985 și 2001 cu un snorkel de înaltă calitate pentru a vă asigura protecția și performanța pe teren accidentat. Acest snorkel, potrivit pentru montajul pe partea dreapta, ..
400 Lei 450 Lei
Fără TVA:400 Lei
Snorkel Jeep Cherokee XJ partea stanga 4.0L
Indisponibil
Model: UNI-SJXJ
Snorkel Jeep Cherokee XJ parte stanga, motorizare 4.0LAcest snorkel pentru Jeep Cherokee XJ este proiectat pentru a fi instalat pe partea stângă a vehiculului și este compatibil cu motorizarea de 4.0L. Culoarea sa este negru, iar este fabricat din material LLDPE de înaltă calitate, care oferă rezist..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Model: UNI-STH125
Acest snorkel este proiectat special pentru Jeep Grand Cherokee WH/WK, WJ/WG fabricat începând cu anul 2005 și este destinat montării în partea dreaptă a vehiculului. Cu o culoare negru elegantă, acest snorkel adaugă un aspect robust și funcționalitate sporită Jeep-ului tău.Setul complet include un ..
450 Lei
Fără TVA:450 Lei
Snorkel Kia Sportage Gen 1 partea stanga
Indisponibil
Model: UNI-SJXJ
Snorkel-ul pentru Kia Sportage Gen 1 este un accesoriu esențial pentru pasionații de aventuri off-road. Proiectat special pentru modelul Kia Sportage Gen 1, acest snorkel asigură o aducțiune optimă a aerului și protecție împotriva prafului și apei în timpul traversării terenurilor dificile.Fabricat ..
450 Lei
Fără TVA:450 Lei
Model: UNI-SLR390A
Pentru posesorii de Land Rover Discovery 1 din anii 1994-1998, acest snorkel de înaltă calitate este o alegere excelentă pentru a vă proteja motorul în timpul aventurilor off-road. Snorkelul este conceput special pentru montajul pe partea stângă a vehiculului și se potrivește perfect cu modelele Lan..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Se afişează de la 1 până la 12 din 112 (10 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.