Menu
Your Cart

Canistre off-road 5L,10L si 20 L cu suporti prindere pentru atv-uri ,jeep-uri

Canistre off-road 5L,10L si 20 L cu suporti prindere pentru atv-uri ,jeep-uri 

Canistra 3L transport benzina off-road
Indisponibil
Model: JC-P5
Canistra offroad pentru benzină 3L - Fiabilă și CompactăCanistra offroad pentru benzină de 3 litri este un accesoriu esențial pentru aventurile offroad și excursiile în natură. Această canistră compactă și durabilă vă permite să transportați în siguranță benzină suplimentară pentru a vă asigura că n..
160 Lei
Fără TVA:160 Lei
Model: JCM-10
Suportul de prindere pentru canistra de benzină de 10 litri cu antifurt este un accesoriu esențial pentru cei care călătoresc sau lucrează în zone în care transportul de benzină suplimentară este necesar. Iată o descriere succintă a acestui produs:Descriere produs:Tip produs: Suport de prindere pent..
170 Lei
Fără TVA:170 Lei
Model: JCM-20
Descriere Produs:În căutarea unei soluții fiabile pentru a transporta și securiza canistra de 20 litri în aventurile off-road? Descoperiți suportul nostru de prindere pentru canistra off-road cu antifurt. Acesta este proiectat să asigure siguranța și accesibilitatea canistrei dumneavoastră, garantân..
170 Lei
Fără TVA:170 Lei
Model: JCM-35
Explorați în siguranță terenurile accidentate cu suportul de prindere a canistrelor off-road, creat pentru a vă oferi un mod sigur și comod de a transporta canistre de 3-5 litri în aventurile dumneavoastră.Descriere Produs:Suportul de prindere a canistrelor off-road 3-5 litri cu antifurt este soluți..
75 Lei
Fără TVA:75 Lei
Suport prindere canistra off-road 3/5 litri
Indisponibil
Model: Suport canistra off-road 3/5l
Suportul pentru canistră off-road este un accesoriu util și practic, proiectat pentru a fixa canistrele de 3 și 5 litri într-un mod sigur și convenabil pe vehiculul tău off-road. Cu ajutorul acestui suport, vei putea călători fără griji, având la îndemână rezerve suplimentare de combustibil sau lich..
60 Lei
Fără TVA:60 Lei
Model: JC-P5
Canistra Transport  benzina 5L din plastic pentru atv-uri sau off road Material rezistent la socuri si intemperi Se poate orice lichid cu ea(apa,benzina,motorina)Culoare portocalie Canistra off road 5L nu vine insotita de suport de prindere ,suportul compatibil pentru aceasta can..
200 Lei
Fără TVA:200 Lei
Model: JC-P10
Canistra transport benzina 10L din pastic pentru atv-uri sau off road Material rezistentCuloare portocalie Volum 10LCanistra 10L nu vine insotita de suport de prindere ,suportul pentru aceasta canistra este produsul cu codul JCM-10..
250 Lei
Fără TVA:250 Lei
Canistra 20L transport benzina din plastic pentru off road
-14 %
Model: JC-P20
Canistra 20L transport benzina din plastic pentru off road Culoare portocalie Dimensiune canistra off road 20 l este 86x33x10 cm Material rezistent Canistra nu vine insotita de suporti de prindere ,pentru acest model de canistra suportul de prindere este produsul cu codul JCM-20..
300 Lei 350 Lei
Fără TVA:300 Lei
Canistra transport benzina 20L din metal
-15 %
Model: JCE-20
Canistra off road 20L din metal Culoare verde Dimensiune 47,5x36,17,5 cm Material tabla Canistra de 20 litri vine insotita si de un furtun flexibil pentru transfer de lichideCanistra nu contine suport de prindere,suportul compatibil pentru canistra este produsul cu codul JCH-1..
170 Lei 200 Lei
Fără TVA:170 Lei
Model: STB-1
Aducem în atenție un suport ingenios și practic, special proiectat pentru a vă oferi soluția perfectă pentru transportul eficient al canistrelor în aventurile off-road. Descriere Produs:Suportul canistră off-road cu prindere pe roata de rezervă este un companion ideal pentru iubitorii de off-ro..
225 Lei
Fără TVA:225 Lei
Model: JCH-1
Suport Canistră Universal 10-20L Off-Road:Suportul canistră universal 10-20L off-road este proiectat pentru a oferi o soluție practică și sigură pentru depozitarea canistrelor de rezervă, utilizate pentru stocarea motorinei sau benzinei în călătoriile off-road și aventurile în teren dificil. Acest s..
250 Lei
Fără TVA:250 Lei
Model: UNI-K-KE
Suportul nostru de prindere pentru canistre de 5, 7, 10, 15 și 20 de litri este versatil și durabil, garantând că veți rămâne în mișcare, indiferent de teren. Cu montaj ușor și design inteligent, acest suport este partenerul esențial pentru călătoriile dumneavoastră off-road.Compatibilitate Extinsă:..
150 Lei
Fără TVA:150 Lei
Se afişează de la 1 până la 12 din 12 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.